Úvod »INFRA TEPLOMĚRY na kámen» Lis na hamburgery Pro Rösle
Kromě steaků by na každé nezapomenutelné grilovačce neměly chybět domácí burgery! Nejsou složité, jak si řada lidí myslí, zkuste je jednou a stanou se stálicí na vašem gril-menu. Neoddiskutovatelným základem je zajistit kvalitní maso. Vytvarování požadovaného tvaru a stejné tloušťky masa však dokáže pořádně potrápit. S tímto lisem na hamburgery připravíte perfektně vytvarované hovězí mleté maso. Značně vám usnadní a urychlí přípravu dokonalých hamburgerů o hmotnosti 100 až 300 g. Svými rozměry o průměru 11 cm s výškou prstence 6 cm se perfektně hodí pro standardní a XL housky na burgery. Teď už jen skvělé domácí housky .
Těsně před grilováním dobře namelte hovězí maso s obsahem cca 20% tuku. Maso na hamburger předem neochucujte! Odvažte podle libosti 100-300g, vytvarujte kouli a položte ji na pracovní prkénko. Položte na kouli kroužek z lisu a přimáčkněte pokličkou lisu. Pomocí špachtle je pak umístěte na rozpálený gril.
Výrobce: | Rösle (Německo) | ||
Materiál: | Nerezová ocel | ||
Průměr: | 11 cm | ||
Výška prstence: | 6 cm |