AKTUALITY
KONTAKTY
ZBOŽÍ V AKCI
NEJPRODÁVANĚJŠÍ
Víte, kdy je ta správná chvíle a váš grilovací kámen je dostatečně rozpálený a připravený pro zahájení grilování? Není kámen ještě málo zahřátý nebo naopak příliš horký?
Doposud jsme našim zákazníkům doporučovali kápnout na horký kámen pár kapek vody a pokud se kapka na kameni rozprskne a zasyčí, znamená to, že lze začít na kámen nakládat steaky, zeleninu, sýry a další oblíbené grilované dobroty.
A co takhle si hezky pohodlně na dálku změřit přesnou teplotu kamene a moci si vyzkoušet, při jakých teplotách se vám nejlépe ugriluje steak, hamburger, bramborové lupínky nebo třeba sýr? Díky dálkovým bezkontaktním infra teploměrům to nyní dokážete a vaše grilovací umění tak pozvednete na vyšší úroveň. Budete moci experimetnovat s různými teplotami kamene a hledat vlastní osvědčené postupy, aby každá vaše grilovačka dopadla na výbornou!